Spray Tanning

Spray Tanning, ook wel DHA genoemd, is een zelfbruiningssysteem in sprayvorm, 100% natuurlijk, zonder zon en zonder UVA. Het levert een gezonde bruine teint op zonder risico’s, in een sessie van slechts 5 à 10 minuten. 


De lotions van Natural-Sun worden met de hand toegepast door een professional. U kunt kiezen voor een sessie voor het gezicht en decolleté, de benen, of voor het gehele lichaam. De sessie is erg snel: het duurt slechts 5 tot 10 minuten.

 

De lotion hecht zich onmiddellijk na het sprayen aan de huid, en neemt geleidelijk toe in de uren daarna. Uw teint blijftongeveer een week zichtbaar. 

 

DHA is een 100% natuurlijk actief ingrediënt, afkomstig van rietsuiker.  Het is volledig onschadelijk voor de huid, en aanbevolen door doktoren en dermatologen uit de hele wereld. Natural-Sun gebruikt een exclusieve formule met Aloe Vera, vitamine A en pure DHA. Dit is 100% natuurlijk, creëert na contact met de proteïnen van de huid een directe, natuurlijk bruiningsreactie. 

 

Het bijzondere van de lotion dat iedere gebruiker overtuigt, is dat het een unieke, natuurlijke zelfbruiner is. Het is daarom gelijkwaardig aan de teint van een paar dagen op het strand. Geen vreemde of oranje-achtige teint, evenmin maakt het kleding en de huid vies. Vele mensen vragen het ons, en nee, de bruine teint verdwijnt niet in de douche. Het kleurtje blijft, en je kan alle dagelijkse activiteiten blijven uitvoeren. Zoals ook het geval is bij een natuurlijke bruine teint, vermindert de intensiteit van de kleur geleidelijk met de natuurlijke verschilfering van de bovenste laag van de huid, totdat het na een week verdwenen is. Zo makkelijks is het! Een bruine teint de hele jaar lang, in een sessie van slechts 5 minuten!



Tags: Spray tanning centrum den Bosch, Spray Tan Noord Brabant, Rosmalen, Berlicum, Vught, Drunen, Vlijmen, Engelen, Noord Brabant.