Spray tanning Den Bosch Spray tan Den Bosch


·       Spray tanning is veel gezonder voor de huid dan de zonnebank  

·       Voor elke huid een aparte kleur, ik zoek de kleur die bij u past  

·       Het resultaat oogt heel natuurlijk  

·       De kleur kan terplekke bijgesteld worden  

·       Kwaliteitsbehandelingen voor een scherpe prijs

Houdt u niet alleen zomers, maar ook in de winter van een lekker zomers kleurtje? Maar gaat u liever niet op de zonnebank vanwege bewezen schadelijke effecten? Of wilt u voor een speciale gelegenheid een mooie bruine kleur? Heeft u dan al weleens aan spray tanning gedacht? Spray tan is de meest effectieve en meest veilig bruin-zonder-zon behandeling. Voor spray tanning regio Den Bosch bent u bij Corpobel aan het juiste adres.


Natuurlijke methodes spray tan Den Bosch

Al onze spray tan methodes zijn gericht op het creëren van een natuurlijke, gezonde teint. Door middel van spray tan met behulp van rietsuiker zorgen wij in Den Bosch voor een optimale manier om van een gezonde bruine teint te genieten.   

Bij spray tanning Den Bosch zijn veel mensen bang voor de oranje gloed. Maar dat is beslist niet waar. Daarom doen we bij Corpobel altijd een voorproefje. Voor elke huid hebben we een kleur en daarnaast hebben we een standaard kleur spray tan die bij elke huidkleur past. Ik ga altijd op zoek naar de kleur die bij u past. En bent u dan alsnog niet helemaal tevreden? Dan kan de kleurtoon nog aangepast worden en is de kleur heel natuurlijk.


Veel meer dan alleen spray tanning in Den Bosch

Bij Corpobel doen we veel meer dan alleen spray tanning in Den Bosch. Ook voor figuur corrigerende behandelingen Cavitatie en Cavix , waxen en harsen zit u bij ons helemaal goed. Wij zorgen voor de dagelijkse aandacht voor uw lichaam. Laat uzelf eens lekker in de watten leggen en kom naar Corpobel. Ervaar het zelf en maak vandaag nog uw spray tan afspraak in Den Bosch.