Laat uzelf harsen of waxen in Den Bosch

·       Scherpe prijzen voor behandelingen van hoge kwaliteit  

·       Gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende soorten wax- en harsbehandelingen  

·       Effectieve methodes  

·       Het intakegesprek is altijd gratis  

·       Afspraken zijn overdag en in de avond mogelijk  

Wilt u zich laten harsen in Den Bosch of laten waxen in Den Bosch? Schakel dan de hulp van Corpobel in. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende soorten hars- en waxbehandelingen. Standaard gebruik ik voor alle waxbehandelingen wax voor de gevoelige huid. Dit om onder andere huidirritatie te voorkomen.  


Waxen in Den Bosch? Kies voor de Brazilian wax

De Brazilian wax is één van de meest bekende waxbehandelingen. Waxen is altijd een beetje pijnlijk. Maar omdat we bij Corpobel uitsluitend met de beste producten werken, proberen we dit te beperken. Normaal gezien zitten er vier tot zes weken tussen de behandelingen. In het begin komen uw haren sneller terug. Laat u zichzelf regelmatig waxen in Den Bosch? Dan zult u merken dat de haren na verloop van tijd minder snel groeien en dat u daardoor minder vaak langs hoeft te komen.  

Naast waxen kunt u er ook voor kiezen om uzelf te laten harsen in Den Bosch. Voor een scherpe prijs bieden wij meerdere effectieve methodes aan die zorgen dat u zonder problemen kunt ontharen.  


Harsen of waxen Den Bosch – kies voor nog meer voordeel

Zoals gezegd bieden wij onze ontharingsbehandelingen tegen een scherpe prijs aan. Maar wanneer u gebruik maakt van onze klanten prepay tegoedkaart krijgt u nog meer voordeel. Dit kan zelfs oplopen tot 20% extra tegoed, afhankelijk van het tegoed wat u aanschaft.  Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor harsen of waxen Den Bosch. Ook voor een cavitatiebehandeling of voor spray tanning kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor dagelijkse aandacht aan uw lichaam. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.