Plaatselijk afvallen Den Bosch

·       Het intakegesprek is altijd gratis  

·       Plaatselijk afvallen zonder sporten en zonder dieet  

·       Afspraken zijn overdag en in de avond mogelijk  

·       Klantvriendelijkheid en gezelligheid staan centraal  

·       Kwaliteit en betaalbaarheid  

Iedereen heeft zijn of haar probleemgebieden. Die gebieden waar we niets of nauwelijks iets afvallen, terwijl we daar juist willen of moeten afvallen. De oplossing? De cavitatiebehandeling van Corpobel. Dé manier voor plaatselijk afvallen in de omgeving Den Bosch. En dat zonder te sporten en zonder het volgen van een dieet. Ideaal toch?  Cavitatie: plaatselijk afvallen Den Bosch

Cavitatie is een vrij nieuwe methode van Corpobel voor plaatselijk afvallen in de regio Den Bosch. Bij een cavitatiebehandeling wordt ultrasonische apparatuur gebruikt om plaatselijk vetcellen af te voeren. Tijdens een behandeling worden gecontroleerd trillingen gevormd en het lichaam ingestuurd. Deze trillingen breken vetcellen af, zonder beschadigingen aan lymfeklieren en bloedvaten te veroorzaken. Het apparaat brengt vetophopingen in beweging, waardoor het vloeibaar wordt, om via de urinewegen het lichaam te verlaten.  


Waarom cavitatie wel werkt?

Waarschijnlijk staat u kritisch tegenover cavitatie. Want waarom zou dit dan wel werken? Grote kans dat u al meerdere malen geprobeerd heeft om met verschillende diëten gewicht te verliezen, zonder succes. Maar plaatselijk afvallen Den Bosch werkt juist goed bij dit soort zones: de onderkin, uw buikje of de bovenbenen.  

Wanneer u resultaat ziet is afhankelijk van de situatie en verschilt van persoon tot persoon. Maar drie behandelingen op zijn minst zijn wel nodig. In het gratis intakegesprek bespreken we graag uw wensen. Maak vandaag nog afspraak voor een gratis intakegesprek.