Figuurcorrectie behandeling Den Bosch


·       Het eerste intakegesprek is altijd gratis  

·       Heel klantvriendelijk en gezellig  

·       Kwalitatieve behandelingen voor een betaalbare prijs  

·       Cavitatie: liposuctie zonder mes  

·       Het pijnloos verkleinen van de lichaamsomvang  

Heeft u al van alles geprobeerd om uw figuur op bepaalde plekken te verbeteren? Hebben sporten, bewegen en een gezond eetpatroon niet het gewenste resultaat? Heeft u dan al weleens aan een cavitatiebehandeling gedacht? Cavitatie is een figuurcorrectie behandeling regio Den Bosch van Corpobel. Het staat ook wel bekend als liposuctie zonder mes, het op een pijnloze manier verkleinen van uw lichaamsomvang. Het allergrootste voordeel van de cavitatiebehandeling is dat u veel vet kunt kwijtraken, zonder hier zelf veel moeite voor te hoeven doen.


Wat houdt deze figuurcorrectie behandeling Den Bosch precies in?

De figuurcorrectie behandeling die we in Den Bosch hanteren is Cavix, de meest geavanceerde afslankmethode. Cavix is gebaseerd op cavitatie. Door cavitatie toe te passen, wordt lokaal vetweefsel verminderd. In de zones waar sporten en diëten tekort schieten, kan Cavix de uitkomst voor u zijn.  

Door middel van ultrasonische straling wordt er een afwisseling tussen compressie en decompressie veroorzaakt in het weefsel. Totdat het vetweefsel als het ware explodeert. En omdat het een lage geluidsfrequentie gebruikt en de diepst liggende vetweefsels worden bereikt, boekt u snel resultaat. Dat willen we allemaal wel toch?


Een efficiënte behandeling, zacht in het gebruik

Bij deze figuurcorrectie behandeling Den Bosch treffen we alleen de vetcellen die niet elastisch en gemakkelijk te verwijderen zijn. Cavix beschadigt de bloedvaten en lymfeklieren niet, omdat deze anders zijn van samenstelling en elasticiteit. Eén van de opvallendste kenmerken van de behandeling is het positieve effect bij cellulitis.  

Voor we overgaan tot behandeling is het belangrijk om medische problemen en risico’s uit te sluiten. Tijdens een gratis intakegesprek nemen we een vragenlijst met u door en kijken we naar uw probleemgebieden en wensen.  Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek.