Figuurcorrectie zonder pijn

 

Cavix: de meest geavanceerde afslankmethode! Een effectieve manier om invloed uit te oefenen op uw lichaam, zonder enige pijn. 

 

Cavix is een afslankmethode die gebaseerd is op cavitatie. Door cavitatie toe te passen kan lokaal vetweefsel verminderd worden. In de zones waar sporten of diëten te kort schieten biedt Cavix opmerkelijke resultaten.


 

Hoe kan cavitatie het vetweefsel verminderen, zelfs op de plekken waar het het hardnekkigst is?

 

 

Cavitatie is een methode die via ultrasonische straling een afwisseling tussen compressie en decompressie veroorzaakt in het weefsel, tot het vetweefsel explodeert. 

 

 

Cavix: creëer het lichaam dat u wilt zelf! 

Met Cavix boekt u snel resultaat, omdat het een lage geluidsfrequentie gebruikt. Andere systemen gebruiken hogere frequenties, die niet dieper dan de oppervlakte gaan. Cavix heeft een wisseling van compressie en decompressie, hierdoor worden de diepst liggende vetweefsels bereikt. 

 

Cavitatie wordt sterk aanbevolen na een liposuctie of asymmetrische correctie. Het kan helpen om het effect van de behandeling te optimaliseren, om zo het lichaam te creëren dat u wilt.


Cavix, een efficiënte behandeling en zacht in het gebruik

De straling van Cavix treft alleen de vetcellen die door hun maat en samenstelling niet elastisch zijn, en daardoor makkelijk om te verwijderen. 

Dit systeem beschadigt de bloedvaten en de lymfklieren niet, omdat ze anders van samenstelling en elasticiteit zijn. Het werkt daarentegen bij allerlei verschillende soorten vetcellen: compacte, vezelachtige, oedeem en ook slappe vetcellen. 


 

Cavix is ook effectief bij cellulitis.

Een van de opvallendste kenmerken van de behandeling is het effect bij cellulitis. Cavitatie heeft bijzondere eigenschap dat het de bloedcirculatie en aanmaak van nieuw collageen stimuleert, waardoor de huid met cellulitis zichtbaar opklaart. De vernietiging van de vetcellen verandert de consistentie van collageen wanneer het erg verhard is, zoals in het geval van cellulitis.


 


 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 

 Buitengewoon makkelijk 

 

- Er is geen verdoving of voorbereiding nodig vóór een cavitatiebehandeling. Ook na de behandeling stapt u direct weer het drukke leven in, zonder herstelperiode. 

 

- Cavitatie wordt gedurende 7 tot 10 minuten toegepast op een gebied van 10 x 10 cm. Er wordt een circulaire massage uitgevoerd met langzame bewegingen, in maximaal 3 aan elkaar grenzende gebieden.

 

- U wordt geadviseerd tussen de 10 en 15 dagen te wachten tussen de sessies, met als uiterste minimum een week. In totaal zullen er tussen de 5 en 12 sessies nodig zijn, afhankelijk van de specifieke wensen.Tags: Afslank centrum den Bosch, Afslanken zonder dieet Noord Brabant, Cavitatie behandeling den Bosch, afvallen zonder dieet, makkelijk afvallen, cellulitis behandeling, fuguur correctie, Rosmalen, Berlicum, Vught, Drunen, Vlijmen, Engelen, Noord Brabant.